Coplu telsizli milis gücü!

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 09 Şubat 2007 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuvayı Milliye Derneği'nin Genel Başkan Yardımcısı Ali Özoğlu 'Sert Savaşçı Budun Erleri' diye bir örgütlenmeye gittiklerini açıklamıştı. 'Z' harfiyle oluşturdukları gamalı haç benzeri işaretleri dikkat çeken örgütün lideri olduğunu belirten Ali Özoğlu, 29 Haziran tarihli Tempo dergisine verdiği demeçte, 'coplu, telsizli 1 milyon kişilik tim' kuracaklarını belirtmişti.

ÖNCELİK İSTANBUL'A

Özoğlu'nun sözünü ettiği grubu 'özel büro' adında bir başka alt birim organize ediyor. Hedef, şu sözlerle açıklanıyor: 'Metropolleri kuşatan başta Kürt mafyası olmak üzere, tüm şehir terörüne karşı bir girişim başlatıyoruz. ... tam 2000 motorize ekipten oluşan telsizli istihbarat ekiplerini 2007 içinde hazırlıyoruz. Bu 2000 kişilik ekip, öncelikli olarak İstanbul içinde ve iki yakada her türlü melanete karşı donanımlı olarak hareket edecek. Asli işleri istihbarat olan bu ekipler, başta Kürt mafyası olmak üzere her türlü mafya ve organize suç şebekesine karşı mücadele etmekle görevliler. Emniyet ve diğer güvenlik birimleri ile eşgüdümlü ve koordineli olarak çalışacaklar. Ekipler coplu ve telsizli olacak.'

Birimin başında bulunan Erkut Ersoy, kendilerini Kuvayı Milliye grubunun bir alt kolu olarak tanımlıyor ve her türlü terör örgütüne karşı, sözde Ermeni soykırımı konularında mücadele ettiklerini söylüyor. Ersoy'un, 'Motorize ekip projesi ile ilgili yöneticimiz Ali Özoğlu'dur. Organizasyon Kuvayı Milliye grubuna bağlı olacaktır' sözleri yapılanmayı ortaya koyuyor.

'BİRÇOK PAŞA BİZİMLE'

Ali Özoğlu ise 'İlk olarak İstanbul'da 100 motor yapacağız. Aynen yunuslar gibi; ama Vespa tarzı motorlar olacak. Sokakta çöp gördü, çöpü alacak atacak bu adamlar. Onun dışında asla başka bir amacı yok' diye yumuşatıyor söylemi. 'Genel başkanımız emekli kurmay albaydır' diyen Özoğlu, 'devletin her kademesinden, her türlü bilgi bize akıyor. Birçok paşa bizimle beraber ama resmi üyelik yapmadık' diye konuşuyor. Özoğlu, Alparslan Arslan için ise 'O avukatın Vatansever Kuvvetler Güç Birliği ile uzun süredir ilişkisi var. Kendisiyle hiç görüşmüşlüğüm yok ama biliyorum' diyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber